Search
Close this search box.

Check in / Υποδοχή Επισκεπτών

Την ημέρα της άφιξης(check-in date) ο επισκέπτης έχει λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες απο εμάς για την ώρα που μπορεί να έρθει στο διαμέρισμα, την τοποθεσία καθώς και σημαντικές λεπτομέρειες του ακινήτου και της περιοχής. 

Δύο με τρεις ημέρες πριν ο επισκέπτης έχει λάβει απο εμάς ένα αρχείο σε pdf μορφή που εξηγεί αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του ακινήτου και χρήσιμες πληροφορίες καθώς και ένα αναλυτικό χρηστικό αρχείο για την περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο. 

Κατά την ώρα της άφιξης , κάποιο μέλος της ομάδας μας θα είναι εκεί και θα τον υποδεχτεί, αφού προηγουμένως έχει ελέγξει ενδελεχώς ότι όλα λειτουργούν άρτια. Επόμενη δουλεία του host είναι η απάντηση σε οποιαδήποτε πληροφορία , απορία ή ακόμα και συμβουλή χρειάζεται ο επισκέπτης. 

Συνεργαζόμαστε με γραφεία τουρισμού που κανονίζουν private tours είτε στην Αθήνα είτε σε περιοχές άλλες αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Οι επιπλέον υπηρεσίες μας , κάνουν τον επισκέπτη να μας έχει πλήρη εμπιστοσύνη. 

Σε περίπτωση που χρειάζεται μεταφορά απο το σημείο άφιξης , αναλαμβάνουμε να τον βοηθήσουμε προτείνοντας του έναν απο τους οδηγούς μας, που θα τον μεταφέρει με ασφάλεια στο διαμέρισμα. 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας